Vårdande och skonsamt

Tonårsdottern har önskat sig en krustång i julklapp. Som en våffeltång som man själv hade i tonåren. Fast idag heter det tydligen krustång eller volumaster. Men det är ju samma grej. Den ska alltså lyfta håret från hårroten och skapa volym. Jag har valt en av OBH Nordica Björn Axén som har keramisk beläggning för skonsam behandling. Dottern fixar och donar med håret en hel del nu, det ska tvättas, borstas, plattas och nu vill hon också krusa och få mer volym.

Hittade en sida om hårförlängning. Har man som jag lite kortare hår och ångrar sig fortare än fortast och vill ha långt hår igen. Då är ju extensions perfekt. Hur som helst så behöver man ju vårda håret. Både jag och dottern har fastnat för samma schampo och balsam. Ett vårdande och skonsamt schampo med Aloe vera, panthenol (provitamin B5) och bidrottninggelé (Royal Jelly). Sedan dottern började använda det har hennes långa hår blivit väldigt lent och glansigt. Doftar dessutom gudomligt och får mig tänka tillbaka i tiden, det är något bekant med doften men jag vet inte riktigt varifrån.

Vår katt Tusse behöver inte mer volym med sitt fluff. Däremot behövde han tvättas för ett tag sedan och då krävs skonsamma produkter. Gärna med Aloe vera som pumptvålen på bilden ovan. Så mild att den även passar djur.

vårdande och skonsamt