Lyxig julklapp med två magiska produkter

Gokväll vänner! Hoppas ni alla haft en härlig andra advent i helgen även fast vädret har varit blåsigt och regnigt på många håll. Idag var det ju toppenväder ändå! Man kan inte tro att julen snart står för dörren. Men här kommer ett grymt julklappstips till er som älskar krämer och kanske även har en vän, eller varför inte en respektive, som skulle bli glad av en lyxig julklapp!

lyxig julklapp

MSM Gel

Aloe MSM Gel – inte bara en massagegel

Denna sköna tub innehåller en doftfri, djupgående massagegel med lugnande, stärkande och uppfriskande egenskaper för trötta muskler, sener, leder, bindväv och så mycket mer. Den appliceras generöst på huden och masseras in. Aloe MSM Gel kombinerar Aloe Vera och MSM (svavelförening), ihop med olika örtextrakt tea tree olja, rosmarin, mjölon och pilbark. Den här är perfekt för min dotter när hon har växtvärk i benen och inte kan somna. Efter att hon smörjt in benet så kan hon somna bums.

Men den är inte enbart en massagegel. Den här kan även användas i ansiktet. Har du en bland- till fet hy är den perfekt, inte minst ihop med Alpha E-factor. Då blir det en oslagbar och effektiv föryngrande kombo! Jag säger det igen,..redan efter 25 års ålder blir vår hud latare än latast, och börjar åldras. Huden behöver först och främst rengöras och ibland peelas för att en sådan här lyxig julklapp skall kunna tas upp bättre av huden.

lyxig julklapp

Lyxig julkapp – bästa kombon

Alpha E-Factor även den en lyxig julklapp som innehåller både vitamin A, C och E. Och A + E är magiskt mot rynkor! Bästa kombon. Samt att i Aloe MSM Gel finns en svavelförening som finns naturligt i nästan alla kroppens celler, och svavel är effektivt mot acne. Och dessa två går alldeles utmärkt att blanda. Tidigare inlägg om Alpha E-Factor finns här.