C9-box med handbok – Livsstilsförändring som varar

C9-box, ånej, ännu en quick fix tänker ni kanske nu. Men så är inte fallet för det vet vi ju alla att det fungerar inte! Det är i det långa loppet som gäller. Sunda matvanor som din kropp mår bra av. Skapa balans med näringsinnehåll som håller dig mätt, ger dig energi, muskler och håller dig frisk! För,..vem vill inte må bra?

Get Forever Fit

C9-box som kickstartar din resa mot en bra livsstil

Både jag och min man har gjort steg 1 av 3 i detta hälsokoncept. Vi har alltså tidigare i år gått igenom en varsin C9-box med fina resultat både på insida och utsida. Under 9 dagar kan man säga att du nollställer din kropp, du börjar från början helt enkelt. Ut med gammalt och in med nytt. Mannens resultat ser ni nedan och ni som är nyfikna på siffror så förlorade han i omfång -19 cm, vikt -5 kg. Läs mer här om hur det gick för honom med sin diabetes och denna kickstart.

c9-box

En grym start på mannens livsstilsförändring!

Även om jag inte behövde gå ner i vikt så kände jag att jag behöver bygga muskler, få mer energi och ville bli av med mitt sötsug. Som bonus kände jag mig både starkare, piggare och var även inte lika sugen på kaffe eller sött längre.

Som ni förstår så handlar det om att ändra sina dåliga vanor och bibehålla en ny sund livsstilsförändring. Inte att aldrig mer få unna sig något, utan mer att ha kvar tänket och fortsätta i samma hälsosamma bana med att skapa balans och välja bra mat. Samt som i mitt fall bygga muskler med hemmaträning.

Och här har ni mig!…och Tusse. Jag kan ju inte låta min man ensamt stå och visa upp sig. Så nu kliver jag ur min comfort zone! Fast så här kan man ju gå klädd på stranden också. Och varför visar jag detta, jo mestadels för att peppa mig själv, här ska byggas muskler! Jag kan ju behöva några som ni ser, inte minst för min rygg som hugger till då och då i svanken. Observera att även om skillnaden ej är så stor på fotona så mår jag toppen i kroppen och knoppen, och det är det allra viktigaste!

Egentligen behöver man inte före- och efterbilder. För det handlar om hur du mår innerst inne som syns på utsidan. Före C9 till höger, efter C9 till vänster. Omfång -10, vikt -2,5 kg. Det här var i november och vågen visar fortfarande -2,5 kg. Så dags att bygga muskler med hemmaträning, eller annat för all del.

c9-box

Visste ni att styrketräning, som tyngdlyftningsövningar, är mer effektivt sätt att bränna fett på än att löpträna. Och bara för att det är så, betyder det såklart inte att löpträna är dåligt. Det förstår ni nog.

I en C9-box, F1 och F2 finns ”din egen PT”, recept, handledning, hemmaträning samt produkter som hjälper dig nå just DITT mål! Komplett med kostråd, kosttillskott och träning.

Mitt mål är att bygga muskler med hemmaträning och gym, hålla sötsuget borta samt hålla mig frisk. Och då menar jag inte förkylningar, utan att min kropp ska orka leva i många år till och vara stark.

 

c9-box