Mini-spa hos mig med tillbehör

Gokväll, redan söndag! Vart tog helgen vägen egentligen? Försöker tänka efter vad jag gjort av tiden,..men jag har nog bara…varit. Solat har jag faktiskt gjort. Yes, hoppade i bikinin i lördags när det äntligen blev lite sommarvärme. Så otroligt skönt! Jag ska visa er lite mer av vår nybyggda altan någon annan dag. Den är inte riktigt klar än, altanglas ska dit m.m.

mini-spa

Mini-spa med
dadelbollar och vattenmelondrink

Annars så har jag haft ett mini-spa hemma hos mig idag! Jag bjöd in kollegor och andra vänner, men sorgligt nog kunde bara en tapper granne komma. Men det blev riktigt trevligt ändå. Vi blaskade med vatten och tvättade av ansiktet med tvål, peelade och smorde in med många sköna krämer. Provade mycket ur en Aloe-Sonya-serien så huden känns väldigt len och fräsch nu.

Inom parentes (visst är det smidigt att ha fina sommarblommor man kan ta från egen rabatt och sätta i en vas?) Så som här, ett par röda jättevallmo som matchar vattenmelondrinken.

mini-spa

Aloe-Sonya

Jag bjöd på en drink (alkoholfri) gjord på vattenmelon, ingefära och citron och till det åt vi chokladbollar. Chokladbollarna är nyttigare än vanliga de traditionella och innehåller inget socker. Dadelbollar! Ni ska få receptet någon dag, men i stort så är det ju färska dadlar, havregryn, vaniljpulver, kaffe och kakao som mixas ihop.

Om någon är intresserad och vill veta mer om Aloe-Sonya-serien så tveka inte och skicka ett mail. Finns att beställa hos mig!

dadelchokladbollar

Dadelchokladbollar

3 thoughts on “Mini-spa hos mig med tillbehör

Comments are closed.