Midsommardukning i all enkelhet

Söndag, redan söndag. Vår semestervecka är slut, och imorgon är det dags att jobba igen. Det känns skönt att ha haft en strövecka så här. Skoj att åka bort med husvagnen ett par dagar, shoppa lite på Gekås och spenderat lite tid med kidsen deras första sommarlovsdagar. Ja, när de nu inte stänger in sig på rummet vid datorerna.

Midsommarafton var vi bara hemma och vädret bjöd ju faktiskt på en hel del sol mellan skurarna. Ett typiskt midsommarväder. Vi åt ute, både sillen, tårtan och oxfilépastan. Träffade grannar på kvällen. Midsommardagen bjöd morfar på grillat. Idag blir det en soft dag, ska bara planera lite runt mitt andra jobb.

Annars blir det väl lite tvätt och annat vardagligt. Men eftersom vi även nyligen sett klart på ”Vikings”!,..och väntar med spänning på en säsong till, så har vi börjat plöja igenom ”Game of Thrones” istället. Har sett tre avsnitt och naturligtvis fastnat.

Hoppas ni haft en fin midsommarhelg! Här kommer några foton på min enkla midsommardukning. Ett par grässtrån och annat i tre olika vaser. Ett skrynkligt lakan och en lång panelduk över det. I all enkelhet.

midsommardukning

Jordgubbstårta!

Midsommarsill

Gräs i vas

2 thoughts on “Midsommardukning i all enkelhet

Comments are closed.