En mild tvål för hela familjen

Jag vill dela med mig av vad jag tycker om Aloe Hand & Face Soap. Det är en superskön mild tvål som passar dig med med känslig hud, t.ex tonåringar med känslig – halvfet hud. Dock inte torr hud. Fast jag har använt den och har en måttligt torr hud i ansiktet, fast mest känslig då jag lätt får kvisslor och annat. Den är underbar att tvätta sig med och har en behaglig doft och lämnar en silkeslen hud efter sig.

En mild tvål för hela familjen

Min har räckt i två månader så den här är otroligt dryg och man behöver bara en lätt pump, liten som en ärta, när man tvättar ansikte eller händer. Den kan även användas över hela kroppen och så mild att den kan användas till småbarn, till och med pälsdjur. Alltså en mild tvål som passar hela familjen. Männen i familjen kan ha det som raklödder. Tar även bort smink väldigt bra, dock inte vattenfast mascara.

mild tvål

Mild tvål – Aloe Hand & Face Soap

Jag är också nöjd med Sonya´s Hydrate Schampoo och Conditioner. Doftar otroligt gott och gör ditt hår mjukt med härlig lyster. Innehåller aloe vera förstås, provitamin B5 och bidrottninggelé. Denna passar även färgat hår. Conditionern gör håret enkelt att styla, kontrollerar frissighet och motverkar statisk elektricitet. Doften är oslagbar!

Skulle ni bli intresserade av något, kika in här för priser och leveransinfo.

One thought on “En mild tvål för hela familjen

  1. Jag använder den tvålen för att tvätta ansiktet. Jag gillar den skarpt och den är verkligen dryg. Räcker hur länge som helst.

Comments are closed.