Helgen med inspirationsdag och vänner

Jo men jag har ju varit lite osynlig senaste veckan. Och helgen for förbi med en massa roligheter som jag var på när jag var iväg till Stockholm. Hälsade på vänner i Sorunda, syrran i Vendelsö och så var vi iväg på inspirationsdag i Täby också. Inspirationsdag med Forever Living vars produkter jag är återförsäljare av.

Jag tog med mig syrran och en före detta granne till mig från när vi bodde utanför Stockholm. Tillsammans hade vi det skoj, fick massor av inspiration av duktiga föreläsare, och träffade andra bloggerskor.

 

One thought on “Helgen med inspirationsdag och vänner

  1. Go´dagens! :-)

    Nu mera är jag så sällan inne på min blogg så jag nog inte skulle märka om den plötsligt inte fungerade… <:-) Men att det har varit svårt att komma in på din emellanåt har jag däremot märkt ett par gånger, men hoppas att vad det nu var som orsakade det är ett löst problem numera!? :-)

    Trevligt med en stockholms-tripp, och lycka till med återförsäljarjobbet!!!

    Passar på att önska dej trevlig helg också, förstås! Ha det härligt!! :-)

Comments are closed.