Argi+ fokus flöde flås

Argi+. Nu har kollegorna lyckats få med mig på Vårruset i vår stad, och det förvånar mig inte om vädret imorgon kommer braka loss med blixt och dunder med hällregn. Lika bra att jag tänker så, för då blir jag glad om det inte blir fulväder. Vi ska gå/jogga, vad är det nu då, typ 5 km med våra fina nummerlappar fladdrandes i vinden.

Så jag tänkte varför inte ta med lite Argi+ åt kollegorna. En för laget! Argi+ är ju ett kosttillskott som du kan ta ca 45 min innan träning, vilket ger dig mindre mjölksyra och du får mer fokus, flöde och flås.

Argi+

ARGI+

Argi+

Argi+ fokus, flöde och flås

Halva burken innehåller alltså aminosyra L-arginin. Andra halvan vitamin C och D, B6, B12 och folsyra. Frukt och bärextrakt, antioxidanter, blåbär, hallon, vindruvor och granatäpple. Sötad med björksocker. Man har inte använt Stevia då det inte blir samma effekt ihop med L-argininet. Varför sötar man den kan man undra, jo det är för att L-arginin i sig smakar fruktansvärt äckligt annars.

Den här burken på 300 gram räcker i cirka en månad när man använder den rekommenderade skopan en gång per dag. Du kanske tycker att det räcker med en halv skopa om dagen, eller dela upp det på två gånger om dagen. Det är nämligen så att den fungerar även vid sänggående. Och då menar jag borsta tänderna, lägg dig och SOV. Du får en godare sömn och bättre återhämtning.

Den är rätt så kul att blanda då den skiftar i färg från rosa, blå till rosa igen. Smakar riktigt gott! Efter Argi+ kommer vi gå/jogga Vårruset på fem röda!

Argi+

2 thoughts on “Argi+ fokus flöde flås

  1. Lycka till med ruset!!! :-D

    Jag är lite skeptisk till allt vad kosttillskott och sånt där heter, men du får berätta sen om det funkade!? :-)

Comments are closed.