Hälsokväll med vänner

Hälsokväll med vänner hos mig igår. Pernilla är den som introducerat mig, och gjort mig väldigt nyfiken, och kom hit och visade produkter från Forever Living. Ett hälso- och skönhetsföretag med ekologiskt odlad certifierad Aloe Vera som gör gott. Har ni tänkt på det att det även kan göra gott inifrån och ut?

Och vem vill inte må gott. Jag har det senaste året verkligen försökt tänka på min hälsa. Börjat träna på gym som ni vet och försöker välja mat med omsorg.

Av Forevers produkter har jag redan efter en kort tids användning fått favoriter, efter att Helena var så snäll och lämnade några till mig för ett tag sedan. Jag har provat Aloe Vera Gel, drycken som jag inte kan vara utan nu och druckit varje dag sedan starten. Tandkrämen är fluorfri, men innehåller istället propolis (bisamhället) och har då alltså en antiseptisk effekt. Och så har jag provat Aloe Vera Gelly, en allround-gelly från topp till tå, och även den antiseptisk. Plantan på tub kan man säga.

Hälsokväll med kvalitetsprodukter

Jag bjöd in några vänner till min ”lanseringskväll” som jag kallade det, i hälsans tecken,..jo för jag är från och med idag återförsäljare av dessa produkter! Jag är så glad att Pernilla kontaktade mig och jag har idag beställt några intressanta produkter som jag kommer att berätta mer om sedan.

Jag känner att det här är en start på en förändring i mitt och min familjs liv, och jag ska verkligen försöka kämpa och nå dit jag vill. Jag vill inte stå och stampa på samma trappsteg, springa i hamsterhjulet. Har jag lyckats nå lite längre inom mitt ordinarie jobb, kan jag även lyckas privat tänker jag. Man måste bestämma sig!

Och nu blev det sent inlägg. Ser också att jag måste ha fått hjärnsläpp, jag hade inte fotat en enda närbild på produkterna! Är jag sjuk?! Detaljer är ju min grej,..