En shot för hälsan

God morgon friends! Vad passar bättre än att starta dagen med lite citron- och ingefärsdryck. Dottern klagar över halsont, bäst att skrämma bort det.

Något annat som också är bra för vårt inre immunförsvar är aloe vera! Det har jag druckit sedan ett par veckor tillbaka, yes…druckit. En ekologisk handplockad Aloe Vera gel. En shot om dagen, eller två, gör din mage gott. Och en glad mage är en glad kropp och hud. Aloe Vera har ju funnits i tusentals år, och just denna är internationellt certifierad. Odlas i bördiga jordar med växelbruk. Och det är innerbladsgelen som handplockas. Aloe Vera gel innehåller 200 olika näringsämnen, vitamin C och E bland annat.

Du blir piggare, proteinupptaget ökar, får bättre hår, hud och naglar. Framförallt förebygger/bibehåller din hälsa, förbättrar matsmältningen..m.m m.m

Gör gott för insida och utsida med andra ord! Själv har jag inte druckit den så jättelänge, men det jag kan säga är,…jag mår bra! Plus att jag faktiskt känner mig piggare på mornarna! Jag är annars en riktig tröttmössa, men i morse vaknade jag kl 05, och det kändes som att jag hade sovit klart.

Har ni provat dricka aloe vera gel?

Nu ska jag iväg och handla lite inför hälsokvällen imorgon.

aloe vera

Forever Aloe Vera Gel

aloe vera

En shot för hälsan!