Krama kudde och kommande resa

Ujuj, sent här nu. Ikväll har vi firat papps med tårta och blomma. Nu har jag också precis packat klart för imorgon åker jag mot Göteborg med en kollega för ett årligt event som handlar om diagnoskodning. Så det blir nog mycket,..riktigt mycket information om kodning för mig nu eftersom jag går en kurs om diagnoser också. Men det är bara skoj, hoppas jag inte blandar ihop allt bara när jag väl ska tenta.

En anteckningsbok kan nog vara bra att ha med sig, både att ha på tåget och kladda i och under föreläsningarna i Göteborg. Har en som jag gillar och är stadig och lagom stor, hittad på Lagerhaus. En lunchpåse där jag kan ha vatten och frukt. Och så fick jag ju hem en tidning i brevlådan idag, Sköna Hem, perfekt att bläddra lite i. Hörlurar,..ett måste.

anteckningsbok

Jo men tåget går 06.45 imorgon bitti så jag måste nog krama kudde nu. Kanske en liten kissekatt vill följa med också. Här har ni våra gangsters, faktiskt sovandes på samma plats för en gångs skull. Händer ju inte alltför ofta. Kanske jag bloggar under resan, kanske jag instagrammar,..ja vi får se. Hur som helst så tror jag att veckans fotoutmaning på fredag kommer ut väldigt sent, är inte hemma förrän fredag kväll och jag har inte hunnit förbereda något under veckan heller. Tjing så länge!

 

4 thoughts on “Krama kudde och kommande resa

  1. Hoppas trippen till Göteborg gått bra – och att utbildningen/kursen (?) varit givande! :-)

    Här är det härliga vårdagar nu, men jag får dessvärre inte mycket gjort i trädgården på grund av att det mesta sådant arbete INTE funkar när man ska ha en valp mitt bland grunkorna också! <:-)

Comments are closed.