Släpp in ljuset och tonårsrum

Visst får man en känsla av vår så här på februaris sista dag? Fåglarna sjunger, solen kikar fram och värmer ansiktet. Man letar lite fina vårkläder och blickar framåt.

I dotterns nyrenoverade tonårsrum (länk till tidigare inlägg) släpps ljuset in och lyser upp de vita väggarna, och det blir så mysigt! Dock önskar dottern lite mer färg. Hon har ju en väldigt mysig fondvägg i form av en fototapet med skog. Men på en av de vita väggarna skall det upp hyllor. Hon har tänkt sig cerise så idag inhandlade vi cerise sprayfärg. Ska bli kul att se hur det blir.

tonårsrum

Oj, jag minns mitt eget tonårsrum. Som jag höll på och möblerade om hit och dit. Det är ju väldigt roligt, och klart att hon får göra det nu också, men kanske inte gå lös med skruvdragare och hammare på samma sätt som vi lät henne göra innan renoveringen. En av de fyra väggarna är ju bara vitmålad så den kan hon få spika upp tavlor och ändra hur hon vill på. Men helst inte de med grov panel och fototapet.

Har ni kids som gillar ändra om i sina tonårsrum?

Nehepp nu tar vi lördag. Lite mello för kvällen, middag med revbensspjäll, sällskap från Sthlm och en film lite senare. Tyckte jag såg någon ny med Brad Pitt som jag är sugen på. Sugen på att se filmen alltså förstår ni väl…

 

ljuset

Zink i fönstret

brickbord
Brickbord från Rusta


D.I.Y Pompoms

tonårsrum
Sleep and relax


Doftljus Lagerhaus

One thought on “Släpp in ljuset och tonårsrum

  1. Jättefin fototapet!!! :-) Och panelväggen också!

    Blir avis på alla som kan välja inredningsdetaljer och även få till det så där mysigt och hemtrevligt! Eftersom jag inte ens lyckas välja, är blir det som det är i det här huset… Dvs de gamla tapeterna från 80-talet i vardagsrummet hänger med än, liksom flera golv och den gulnade furupanelen i taken… Sunkigt! <:-I

Comments are closed.