Vinterfluffig lejonkung och öm hårbotten

Hej, här har ni lejonkungen, mr Tusse lookin all fancy! Fast enligt Sotis så är det ju han som är kungen och ingen annan inkräktare, men det är inget som bekommer Tusse nämnvärt. Chilla liksom. Tror ni förresten att katter kan få demens? Varför kan inte Sotis bara vänja sig vid att Tusse bor under samma tak?,…eller är det bara ren svartsjuka, att han är sotis alltså? Sotis är sotis på Tussebollen.

Vänner, jag är galet trött. Det kanske ni märker på mina rader här ovanför. Igår gick jag och lade mig med fuktigt hår, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Och i morse fanns ingen tid till att platta och fixa, och vad gäller då? Uppsatt hår, i olika konstellationer och slutsumman av det blir ÖM hårbotten! Så in i norden. Fick hoppa in i duschen och tvätta om det, och föna det torrt som jag brukar göra. Nu känns det bättre. Och förresten, jag har äntligen bokat tid till frisören, så i februari ska det bort det långa risiga.

Jag undrar om Tusse får ont i sina hårrötter när han har sitt vinterfluff?

lejonkung

Roooarrr!

Who´s there?… (duh)

2 thoughts on “Vinterfluffig lejonkung och öm hårbotten

  1. Sötaste små fluffar! <3 Jag tror de får ont i hårbotten de också, tänk när de har tovor? Då åker saxen eller rakapparaten fram..hu.
    Kramar och trevlig kväll

Comments are closed.