Gos på hög nivå

Kan inte bli mycket mer gos än så här. Gos på hög nivå it is. Här i vår säng putsar sig fri från alla dessa pluttesmå ”blomtistelbollar” som fastnar i hans päls. Det är mängder, och jag vet inte riktigt från vilken typ av växt eller buske det kommer ifrån. Brukar hjälpa honom och kamma igenom pälsen med kardan, de flesta tistelbollar hamnar i den men resten flyger iväg på lakanen. Men det är bara att ta en sån där klisterrulle och svepa igenom så är de borta sen, ni vet en sån där man kan scrolla över kläderna för att få bort katthår och ludd. Skulle dock vara bra att ha en sådan i mycket större storlek, för klistret tar ju slut direkt och det är ett himla skalande på den där klisterrullen.

 

gos
Gosigt värre var det ja, tänk att vara en katt och få ligga och lata sig hela dagarna. Nej, jag skulle nog inte ha ro till det men man kan ju lära sig. Känner mig lite trött nu faktiskt, och inte blir det bättre av att titta på trötta Tusse. Så jag ska nog ta och scrolla igenom lakanen med den där klisterrullen nu och krama kudde.

Imorgon blir det till att plocka lite svamp i skogen, och jag hoppas vi klarar oss undan regnet de varnar för. Åh, jag skulle ha haft ett par gummistövlar nu…

Trevlig lördagskväll på er alla fina som kikar in här!

 

Lite kli bakom örat

Livsnjutaren

gos

Nospuss

2 thoughts on “Gos på hög nivå

Comments are closed.