Snökul i pulkabacken

Så mycket snö! Asroligt för kidsen, även de stora (vuxna) blir som barn på nytt… Mannen fick en idé att ta med en av badringarna till pulkabacken, ni vet de där som Statoil hade i somras. Oj, vad dem gled med den! Behöver jag säga att den sprack till slut. Troligen eftersom tonårssonen gled ända ut mot skolans nyspolade skridskobana som var lite vass. Ni kan se honom gleda mot den på en av bilderna. Badringen provade inte jag, tyckte det gick himla fort med den. Provade snowracer/bob och nån typ av kickbike på skidor, sen var jag nöjd.

Det är jättekul att fotografera ute när det snöar, blir urmysiga bilder tycker jag. Dock svårt då kameran ibland väljer att ställa in skärpan på flingorna. Fast det är ju jag som trycker av men det är ibland svårt att se genom linsen (utan glasögon) var skärpan ligger. Även om jag använder displayen är det svårt.

Här följer en liten pulkabacksserie. Scrolla eller klicka för större bildspel.

Har ni varit ut i backen?

Fotat med Canon EOS 650d
EF 85mm f/1.8 USM

4 thoughts on “Snökul i pulkabacken

  1. Härliga bilder!

    Ja, barnen och kärleken var ute en stund i dag, själv har jag horisontellt läge, min nacke vill inte i dag, efter en superkul kväll som firade min äldsta son.

    Kram N

Comments are closed.