Hur tänkte jag då

Ja alltså, när man går på loppis så kan man ju fastna för de mest konstigaste saker. Men en grej som jag köpte i helgen gör mig lite konfunderad. Jag köpte en gammal plåtskylt med nummer på,..hur tänkte jag då? Vad ska jag göra med den? Ska den bara upp på väggen så här och pränta in siffrorna 5401 i min skalle. Ska jag rabbla siffrorna i sömnen, ska jag byta registreringsskylt på bilen…Nä, jag måste ha blivit påverkad av internättet, på alla iordninggjorda detaljfoton i magasinvärlden. In med lite personliga saker i hemmet även fast den där skylten inte har ett dugg med mig att göra. Fem spänn betalade jag så jag är ju inte ruinerad i alla fall.

Spegeln med guldram är 28 x 33 cm, och inte vet jag om 100 kr är mycket för den men jag tycker inte om att pruta. Har inte riktigt bestämt var jag ska ha den än, ej heller om jag ska spraya ramen i en annan färg.

Dagens loppisfynd:

Plåtskylt 5 kr
Bok LasseMajas Detektivbyrå ”Tågmysteriet” 5 kr
Dekoration ”jordglob” 5 kr
Dekoration ”fransk lilja” 10 kr
Spegel med guldram 100 kr

5 thoughts on “Hur tänkte jag då

  1. Jag gillade skylten.. cool. Jag håller faktiskt på med en tavla just nu, med en siffra. Påminner om typsnittet på skylten. Håll i dig. Målar på tavlan jag köpte på nyrorna :) kommer bli finfint..

  2. Ska du skaffa dej en ny (eller byta) kod till nåt bank- eller kreditkort nångång, så kan du ju ta de där siffrorna!? ;-)

Comments are closed.