Härlig sommardag

Härliga lördag! Vi har haft superfint väder här idag. Vi har lapat sol, badat i poolen, fångat fjärilar, ätit bär och glass och bara mått gott hela långa dagen.

I glasburken är en fjäril som Emma lyckades fånga, stackars fjäril kan man tycka förstås men vi lämnade locket öppet så den kunde när som helst bli fri, och till slut var den borta. Bakom glasburken ser ni kvistar som jag plockade vid Ångermanälven, de ska jag ha till tavelramar och lite annat. Det kan jag pyssla med när resten av familjn reser bort i början av veckan.

 

Våra månadssmultron blir riktigt stora, se bara när William och hans kompis visar upp dem. Mycket bad i pool har det blivit, det är ett måste även fast det är isande kallt vid första doppet, 20 grader har vi i poolen nu. Kolla in vågorna mannen fick till, bäst för Emma att hålla i sig :)

Igår var det ett riktigt oväder som kom över oss, det blixtrade så hela himlen blev ljus. Det varade dock inte särskilt länge. Men hela dagen idag var det toppenfint, min mage är brun som en pepparkaka. Vi har besök av en vän och grillade marinerad ytterfilé när han kom, riktigt gott blev det med potatissallad, grönsallad och vitlöksbröd. Efter middagen blev jag så trött så jag tog en mikropaus på altanen. Nu ska vi se på en film, skräckis verkar det bli…

Det har väl inte gått någon förbi om det tragiska som hänt i Norge! Jag finner inte ord…vi tänker på alla drabbade! Ta hand om er kära vänner, nu tar vi kväll.