Lagunutsikt Arabia Azur

Nu har jag fått ihop ett gäng bilder. Jag börjar med att visa lite från lagunen utanför vårt hotellrum. Vi bodde på bottenvåningen så det var bara att gå rakt ut och hoppa i om man kände för det, eller lägga sig för att sola. Nya handdukar fick vi varje dag när vi lämnade ett kort till handduksmannen.

Jag var uppe först varje morgon, redan vid 7-tiden på morgonen. Jag smorde in mig och paxade solstolar åt oss allihopa vid poolen. Vi bodde vid lagunen som sagt men där badade aldrig jag, det gjorde däremot William. Där fanns det också lite småfisk, nån typ av plattfisk och en dag såg vi en vit fågel, såg ut typ som en ministork eller nåt. Men då hade jag inte kameran. Vid lagunen var det mycket småbarnsfamiljer. Vi höll till vid poolen och ute på piren där man kunde snorkla runt reven.

Det mörknade väldigt tidigt och fort, ungefär som här på vintern fast det går fortare. Redan vid 17-tiden och vid 18 var det svart. Så när vi var nyduschade en kväll tog jag fram stativet i skymningen innan det blev kolsvart och tog en familjebild. Det blev inte superskarpt men en rätt fin bild ändå. Ljusade upp bilden innan den togs så det ser ut som det är på dagen. Synd att Williams ansikte blev lite blurrigt, han måst ha rört sig. Slutartiden i kameran blev ju längre.

Det fanns många fina träd och palmer förstås. Träden hade många vita och rosa blommor som ni ser. Har tagit fler detaljbilder som jag visar i ett annat inlägg.