Thailand fotosvep 2 – Khao Lak

Okej, vi fortsätter med att visa lite från alla våra promenader i Khao Lak. Vi åt oftast utanför hotellområdet, men inte alltid. En hel del shopping blev det ju. Tänk att kunna gå ute på kvällarna i bara linne och ändå inte frysa.

  1. Den där bilen var rejält lastad.
  2. Jag och William tittar på bläckfiskarna.
  3. Dessa blommor fick man i glasen, oups…sen hamnade den i Emmas fläta.
  4. På det här stället fanns det billig och riktigt god thailändsk mat. Men det luktade ganska illa när man kom in. Det sprang små ödlor i taken och det var rätt så creepy att gå på toaletten där, många mystiska spindlar och inte så fräscht.
  5. En rätt vanlig syn. Vi promenerade som sagt väldigt mycket.
  6. Här står vi utanför favoritbutiken där vi handlade mycket och för ”a special price for you my friend”. Det är den andra familjens tonårsson som fotograferar. Från vänster bakre raden: Jag, Danne, John, butikstjejen, Sussie. Från vänster främre raden: William, Billy, Sanja, Emma.
  7. Tsunamivågen gjorde så att denna polisbåt åkte ett par kilometer upp genom samhället Bang Niang, där den nu får stå kvar som ett monument.
  8. Inte så många andra som får plats när två familjer på 9 personer ska åka.
  9. John gjorde en fejktatuering som skulle hålla i två veckor, men höll i två dagar. Kanske för att vi sola och bada så mycket, eller nåt.