En doft av saffran

I helgen har vi bakat både pepparkakor och lussekatter. Tyvärr var russinen slut men det fick bli utan då. På bild kan ni se Emma i sina glasögon. Det går väldigt bra för henne att använda dem. Försök dock bortse från mina gardiner, ..ja jag haaaar inte bytt, jag får se om jag gör det annars får björkarna hänga.

Vi har även åkt till badhuset och badat en stund,..brr vad kallt det är i simbassängen, jag stoppade bara ner tån där. William sprang runt överallt medans jag och Emma gick från mellanpoolen till babybassängen för att värma oss en stund.

Ikväll blev det sent igen. Jag har i.a.f. äntligen fått iväg en… eller två julbeställningar. Imorgon ska jag nog slå in lite julklappar innan barnen lyckas hitta dem i garderoberna. Emma gillar ju Mamma Mu så jag har beställt en cd-bok från cdon.se ”Mamma Mu firar jul”. Dem är ju bara för underbara Kjåkan och Mu. Som det här t.ex:

– Vad musigt det ser ut när du luser med din ficklampa, Kråkan, sa Mamma Mu. – När jag vadå!? sa Kråkan. – Luser, sa Mamma Mu. – Lyser heter det ju! sa Kråkan. – Ja just det! Luser heter det. Mu, va det är musigt med lus i mörkret.